Tingsryd Handel

Årets Butik 2023

Beijer byggmaterial Tingsryd, Glenn Borg Nilsson
En Butik med brett sortiment och kompetent personal, Snabba leveranser i akuta lägen, allt för att slutkund ska bli så nöjd som möjligt.
 
Härligt gäng som alltid är hjälpsamma.
Årets Butik 2023 Beijer byggmaterial Tingsryd, Glenn Borg Nilsson
Årets Nätverkare 2023 Jan-Olof Collen på Tingsryds resort

Årets Nätverkare 2023

Jan-Olof Collen på Tingsryds resort
Jan-Olof är en eldsjäl med ständiga idéer och planer för förnyelse till fördel för både invånare och besökare från in- och utland. Jan-Olof började med ett sommarjobb på campingplatsen och för 50 år sedan tog han över platsen som numera är Tingsryd Resort. I dag är det Jan-Olof som ger unga en chans att pröva sina vingar genom sommarjobb.

Under åren har Tingsryd Resort genomgått en enorm tillväxtresa och är numera en daglig arena för nätverkande genom faciliteter som lunchrestaurang, företagsboende och konferens. Jan-Olof bidrar till att Tingsryd är en attraktiv kommun genom att samarbete med bland annat TiRK, Tennissällskapet och Tingsryds handel samtidig som han är aktiv i planerna kring en ny hockeyarena.

Vi Företagare vill med detta pris uppmärksamma och belöna Jan-Olof för hans betydande engagemang och samarbete med alla som vill utveckla Tingsryds kommun.

Tillsammans gör vi det möjligt!