Tingsryd Handel

Tack till alla som deltog i

HÖSTFEST

2023

Shopping, mat,
mingel, musik

Vilken otrolig gemenskap!

Tack så mycket till alla som deltog och gjorde höstfesten i Tingsryd 2023 till en riktigt lyckad och minnesvärd dag! Vi är så tacksamma för ert stöd och er närvaro.

Tillsammans!

Vi vill även tacka alla företag och verksamheter som bidrog med sina produkter, tjänster och närvaro. Det är tack vare er som vi kan arrangera sådana här fantastiska evenemang och skapa glädje och gemenskap i vår kommun.

Tack

Biggans Café

Biggans Café bjöd verkligen på en härlig höstig atmosfär, där man kunde njuta av både god mat och gemenskap. Det var en plats där man kände sig som hemma och ville stanna kvar länge.

Med sina varma färger och mysiga inredning. Doften av nybakat bröd och kanel spred sig i lokalen och lockade till sig hungriga gäster.

Börjes Skördemarknad

Börjes Skördemarknad i Tingsryd är en marknad som fokuserar på närproducerade varor. Som vanligt bjöds det på ett brett utbud av färska och lokalt producerade produkter.

Flodis från Medley

Kulturverkstan med
duktiga elever

Ett stort tack till alla våra fantastiska artister och underhållare som fick hela festen att spraka av energi och glädje. Ni gjorde verkligen succé och bidrog till en otrolig stämning.

Malou Prytz